Български English Français
Начало » Официална церемония по награждаване на финалистите от студентски конкурс за есе

Официална церемония по награждаване на финалистите от студентски конкурс за есе

16.07.2020
 
На 17 юли 2020 г. (петък) от 11.00 ч. в зала „Заседателна на КЗЛД, гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров 2 ще се проведе официалната церемония по награждаване на финалистите от първото издание на ежегодния студентски конкурс, организиран от Комисията за защита на личните данни. Участниците писаха есе на тема: „Новите технологии и защита на личните данни – законодателство и практическо приложение.
До втория етап на студентския конкурс бяха допуснати 5 кандидати. Те подготвиха изложение и изнесоха презентация пред конкурсна комисия, съставена от представители на КЗЛД и А1 – тазгодишния партньор на конкурса, с чиято любезна подкрепа беше осигурен наградният фонд.
Студентският конкурс за есе бе обявен по случай Деня за защита на личните данни – 28 януари, отбелязван всяка година в над 55 държави. Конкурсът е първата по рода си ежегодна инициатива, организирана от национален орган по защита на данните на територията на Европейския съюз.
Той цели приобщаване на младите хора към търсене на общи решения на заплахите и предизвикателствата, които стоят пред защитата на личните данни в контекста на глобализацията, която обхваща всички сфери на обществения живот.
Наградите ще бъдат връчени от заместник-председателя на Европейския комитет по защита на данните и председател на КЗЛД г-н Венцислав Караджов и г-жа Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации на А1 България.

Събитието е открито за всички заинтересовани страни. Заповядайте!
 
За повече информация: Христо Аламинов, +359 876563690, halaminov@cpdp.bgКомисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Cookie Settings