Български English Français
Начало » Комисията за защита на личните данни с поредица от събития в Силистра

Комисията за защита на личните данни с поредица от събития в Силистра

11.05.2012
На 15 май 2012 г. (вторник), от 10.00 до 17.00 часа, в сградата на Областна администрация Силистра на ул. „Добруджа” 27, Комисията за защита на личните данни ще проведе своето второ от поредица планирани изнесени заседания и консултации.
Във връзка с честването на 10 години от създаването на Комисията за защита на личните данни, през 2012 година ще бъдат реализирани редица инициативи и мероприятия. На свое заседание Комисията прие решение за провеждане на изнесени заседания в определени областни градове. Съвместно с тях се предвиждат и срещи с областни управители, кметове, представители на големи браншови организации, свързани с обработване на лични данни, брифинги с представители на регионални и кореспонденти на национални медии, както и обучение на администратори на лични данни и приемни за консултации. Първото събитие от този тип успешно бе реализирано в началото на месец март в гр. Плевен.
            Официалната програма на предстоящата поредица от събития в гр. Силистра включва следните елементи:
· 10.30 часа – Брифинг за представителите на медиите в залата на Областната администрация, който ще се проведе след срещата на председателя – г-жа Венета Шопова и членовете на КЗЛД с областния управител на област Силистра – г-н Николай Димов и кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов, планирана за 10.00 до 10.30 часа;
· 11.00 – 12.30 часа – Временна приемна за консултации по приложението на ЗЗЛД за граждани и АЛД в залата на Областната администрация;
· 14.30 часа – Открито заседание на Комисията за защита на личните данни в сградата на Областната администрация;
· 14.00 – 17.00 часа – Обучение на администратори на лични данни (представители на областната администрация, общините от областта, регионални структури на министерства и агенции) в залата на Областната администрация.  

Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2