Български English Français
Начало » Онлайн участие в разяснително събитие за представители на малки и средни предприятия

Онлайн участие в разяснително събитие за представители на малки и средни предприятия

12.05.2022
Онлайн участие в разяснително събитие за представители на малки и средни предприятия
 
На 12 май 2022 г., от 9.00 ч., в Големия салон на Съюза на юристите в България на ул. „Пиротска” № 7, в гр. София се осъществява последното от планираните 6 събития по проект SMEDATA II.
Във връзка със засиления интерес бихме искали да информираме, че имате възможност да проследите разяснителното събитие онлайн: ТУК (Излъчването започва след 9.30 ч.)
Същото се реализира в рамките на изпълнението на международен проект „SMEDATA II: Осигуряване на най-висока степен на защита на неприкосновеността на личния живот и личните данни чрез иновативни инструменти за малки и средни предприятия и граждани”, съфинансиран от Европейската комисия по Програма „Права, равенство и гражданство 2014 – 2020” на Европейския съюз.
Продъжителност на събитието: 9.30 – 17.30 ч.
Програма може да откриете ТУК.
 
Проект „SMEDATA II: Осигуряване на най-висока степен на защита на неприкосновеността на личния живот и личните данни чрез иновативни инструменти за малки и средни предприятия и граждани” е финансиран по програма „Права, равенство и гражданство” на Европейския съюз с номер на договор 101005747 – SMEDATA II – REC-AG-2020 / REC-RDAT-TRAI-AG-2020.


Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2